Rețele sociale

Cum să dezactivați funcția Facebook Chat văzut

Cum să dezactivați funcția Facebook Chat văzut

Nu sunt împotriva funcției Facebook chat văzut, dar majoritatea utilizatorilor sunt sigur. Motivul este intruziunea sa în intimitatea noastră.

Funcția vizualizată prin chat pe Facebook le permite prietenilor să știe dacă le-ați vizionat sau nu mesajul de chat. Uneori vedem mesajul, dar nu putem răspunde instantaneu din cauza căruia persoana de cealaltă parte se poate simți jignită. Pentru a evita aceste situații, iată ce puteți face.

Dezactivați funcția Facebook Chat Seen prin instalare Facebook ascuns văzut, o extensie la îndemână pentru Chrome.

Pentru persoanele care utilizează orice alt browser, cea mai bună soluție este să începeți să utilizați Facebook în Chrome.

Acum, chiar dacă vedeți mesajele, prietenii dvs. nu vor fi anunțați prin „Seen Feature”. Cu toate acestea, veți primi în continuare funcția văzută ori de câte ori prietenii dvs. vă vor vedea mesajele.

Sper să vă fie utilă această postare.

VEZI SI:  

Cum să ascundeți lista de prieteni de pe Facebook

Descărcați datele dvs. de pe Google, Facebook și Twitter

Actualizat la: aprilie 2014

Anonimul amenință să închidă știrile FOX pe 5 noiembrie
Într-o declarație video, Grupul Hacktivist „Anonim” a spus că acum vizează Fox News pentru propaganda lor continuă împotriva mișcării Wall Street și a...
IPad-ul Apple
Tehnologia a preluat oficial; odată cu lansarea noului iPad 3 al Apple și a multor mărci competitive care vor fi dezvăluite pentru a lupta împotriva c...
Cum se utilizează Cloudflare 1.1.1.1 DNS pentru a vizita site-uri web blocate
Odată cu supravegherea guvernului asupra navigării pe internet a cetățenilor săi, devenind din ce în ce mai „strictă”, ca să spunem așa, auzim din ce ...